AWL's eerste productlijn

Modulaire oplossingen voor flexibele eisen

Als we naar de toekomst kijken, dan is het altijd moeilijk om te voorspellen wat er komen gaat. Ondanks dat is één ding zeker; dingen die er vandaag zijn, zullen morgen anders zijn. De truc is om te focussen op de juiste veranderingen en investeringen en dit om te zetten naar een competitief product voor de markt. De time-to-market wordt steeds korter en de prijzen staan onder druk. AWL wil haar klanten helpen om vandaag voorbereid te zijn op de toekomst van morgen. Dankzij het starten van een modulair programma, kunnen we succesvolle modulaire productie concepten aanbieden, die nog steeds aanpasbaar zijn, om zo aan uw unieke behoeftes te kunnen voldoen. We presenteren onze modulaire oplossing: M-Line.

M-Line

AWL gelooft in het bieden van de beste oplossingen met concurrerende prijzen en snelle doorlooptijden. Met M-Line vertaalt AWL uw vraag in een flexibel en klant specifiek productieconcept dat garant staat voor jarenlange zorgeloze en kosteneffectieve productie; ensuring global productivity. Met gedetailleerde specificaties van onze modulaire oplossingen geven we u een duidelijke kijk op wat u krijgt en wat wij beloven. Het zal het proces van machine configuratie versnellen. Modularisatie ondersteunt de strategie om het productieproces te standaardiseren maar ook om de efficiëntie van uw productiecapaciteit te vergroten. Ondertussen heeft AWL al meerdere M-Line machines verkocht en onze klanten zijn tevreden; modularisatie werkt!


AWL heeft al meerdere M-Line machines verkocht en onze klanten zijn tevreden; modularisatie werkt!

Flexibiliteit

Er is een behoefte aan flexibiliteit in de productie. Snelle omsteltijden bieden u de vereiste flexibiliteit om aan deze eisen te voldoen en het gebruik van uw investering te maximaliseren. Met M-Line geven we u de optimale flexibiliteit voor het geval dat zich productaanpassingen, capaciteit verhogingen en hergebruik voordoen. Omdat een M-Line machine uit verschillende modules bestaat, is het mogelijk om een M-Line een tweede leven te geven. Doordat u bestaande modules uit kunt wisselen of kunt updaten met nieuwe modules, kan er aan de vereisten van nieuwe eindproducten worden voldaan.


Kosteneffectief inkopen

Omdat waar voor uw geld krijgen steeds belangrijker wordt, is het cruciaal om echt te begrijpen wat u koopt. Het is gemakkelijker en transparanter om in te kopen met M-Line omdat we een gestandaardiseerd en configureerbaar product hebben. U heeft betrouwbare prijzen, u ontvangt een sneller een offerte en u krijgt een duidelijk beeld en functioneel ontwerp van de geconfigureerde modules. Het vereenvoudigt ook het werken met een raamovereenkomst en de doorlooptijd van een verzoek om voor een voorstel tot een daadwerkelijke opdracht wordt verkort. Door M-Line is het mogelijk om flexibele modulaire machines te kopen voor in uw productie. Daarnaast optimaliseert het uw rendement op uw investering en zal het uw vraag naar lagere operationele kosten beantwoorden.


Met M-Line verkorten wij onze doorlooptijd met 25%

Gereduceerde doorlooptijd

Met M-Line verkorten wij onze doorlooptijd met 25%. Door de ‘flow-line’ productiefilosofie in onze fabriek te gebruiken, kunnen we snel en parallel bouwen. Elke module wordt uitvoerig getest voordat het wordt aangesloten. Bovendien hebben we door het instellen van een gestandaardiseerd en configureerbaar product geen aanvullende engineering- en machinebouwtijd nodig na uw order. Omdat de doorloopsnelheid vermindert is, kunnen we sneller leveren en kunnen we langer met u rond de tafel om zo de vereisten te verbeteren. Er is meer duidelijkheid over het product en de volumes met als resultaat dat er minder financiële kosten en risico’s zijn.


Optimaal gebruik

Door M-Line zijn er vele voordelen voor verschillende gebruikers binnen uw bedrijf gecreëerd. Een operator zal een fijne en herkenbare werkomgeving krijgen door het gebruik van ProfiNet/EthernetIP. Doordat er snelle diagnoses kunnen worden gesteld, kan er betere service worden geleverd. We hebben verschillende magazijnstellingen in de machine gedefinieerd om zo verbinding te kunnen maken met uw logistieke concepten. AWL heeft een systeem ontwikkeld, genaamd Lyla, dat data verzamelt van verscheidene machines om zo de functionaliteit en prestaties te monitoren door live data te genereren.


Lees meer

Snelle inbedrijfstelling

Met M-Line zorgt AWL voor een snellere inbedrijfstelling en eenvoudig transport. We kunnen de modules transporteren via een standaard vrachtwagen of een container. Het transport van een module kan met een medium vorkheftruck worden uitgevoerd en is ook beter manoeuvreerbaar binnen uw fabriek. De opbouw van de machine is versimpeld door de connectiepunten van de modules aan elkaar te verbinden. Wanneer de modules op hun plaats zitten, zijn ze eenvoudig aan te sluiten op de connectors.


Vloeroppervlakte reductie 

Met de M-Line-machine kunnen we het vloeroppervlak van een machine tot 20% reduceren. Dit wordt mogelijk gemaakt door twee factoren: de magazijnstellingen worden geïntegreerd in plaats van dat ze zich buiten de machine bevinden en onze aangepaste machines hebben een horizontale in plaats van een verticale splitsing. Een horizontale splitsing maakt het plaatsen van de apparatuur op de totale breedte van de cel mogelijk.

Gereduceerde vloeroppervlakte van een machine tot 20%.

Hoge kwaliteit

M-Line maakt AWL het mogelijk om modulaire systemen te leveren met dezelfde consistente hoge kwaliteit aan wereldwijde klanten, waar nodig aangepast aan lokale behoeften. Elke module zal worden gevalideerd voordat deze in elkaar wordt gezet; geen opstart problemen. Het Lyla dashboard stelt u in staat de Overall Equipment Effectiveness (OEE) te optimaliseren en de hoeveelheid ‘Niet OK’ producten te verlagen door de prestaties van de machine te visualiseren.


Klaar voor de ‘fully automated factory’

De wereld zal altijd blijven veranderen. AWL blijft vooruitkijken; anticiperen op de toekomst. Wij geloven dat de ‘fully automated factory’ één van innovaties van de toekomst is. Met M-Line zijn we klaar voor de toekomst. Modulaire oplossingen voor machines en software vormen het fundament om innovaties als bin picking en autonome mobiele robots te integreren samen met flexibele modules in de ‘fully automated factory’. AWL gelooft dat de M-Line machines een belangrijke stap zijn richting de (volledig) geautomatiseerde fabriek.

Geïnteresseerd in onze M-line?

Neem contact met ons op

DO YOU WANT TO WORK HERE?

View the latest vacancies below.

Key Account Manager

The Netherlands

Solliciteer nu!

Sales Engineer

The Netherlands

Solliciteer nu!

PLC Software Engineer

The Netherlands

Solliciteer nu!

Technical Traineeship

The Netherlands

Solliciteer nu!

Share

Facebook Twitter LinkedIn Email
Back to top